Ads 468x60px

Ιστορίες επιτυχίας



Πιο κάτω θα διαβάσετε μερικές ιστορίες από ανθρώπους που έχω βοηθήσει μέσω e-mail. Είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους και όχι μαρτυρίες όπως γράφονται στις περισσότερες ιστοσελίδες και δεν ξέρουμε αν είναι όντως αληθινές. Τις έχω αναρτήσει για να δώσουν κίνητρο σε όλους εσάς για να ανακτήσετε.

-Το παρακάτω είναι από τον Πέτρο ο οποίος τελικά άρχισε να κατανοεί αληθινά αυτό που ήθελα να του δώσω να καταλάβει.

Καλησπέρα σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την βοήθεια που μου έχετε δώσει. Τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα. Δεν με επηρεάζουν διάφορες σκέψεις που κάνω, απλά δεν δίνω σημασία. Επίσης θέλω να πω ότι η αποπροσωποποίηση ήταν κάτι που με έκανε να νιώθω πολύ άσχημα και περίεργα. Τώρα όμως αυτό το σύμπτωμα δεν υπάρχει πλέον. Βρήκα και πάλι τον εαυτό μου επειδή εμπιστεύτηκα τις συμβουλές σας και έκανα προσπάθειες για να αλλάξω μερικές συνήθειες που με κρατούσαν πίσω. Όλο αυτό ήταν μια μετάβαση και με τον καιρό όλα επέστρεψαν στο φυσιολογικό. Τώρα πλέον δεν φοβάμαι τίποτα και δεν νιώθω φυλακισμένος στον ίδιο μου τον εαυτό. Έχω καταλάβει πολλά πράγματα για τη ζωή και προσπαθώ να απολαύσω κάθε στιγμή. Το βιβλίο σας μου άλλαξε κάθε άποψη για τη ζωή και ήταν αυτό που με βοήθησε να ανακάμψω. Με έκανε να κατανοήσω ότι δεν έπρεπε να ψάχνω κάποιον τρόπο για να απαλλαγώ από το άγχος γιατί στην ουσία αυτό ήταν που θα με βοηθούσε για να τα ξεπεράσω όλα και ότι δεν έπρεπε να πηγαίνω αντίθετα σε αυτό με οποιονδήποτε τρόπο. Διαφορετικά αν συνέχιζα να λειτουργώ με τον ίδιο τρόπο όπως σκεφτόμουν, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα και θα φόρτωνα συνεχώς τον εαυτό μου με διάφορες φοβίες..... (Συνέχεια του μηνύματος στο βιβλίο μου).


-Η προσωπική ιστορία της Ελένης, άλλο ένα email:

Έχω φτάσει στο σημείο που δεν με ενοχλεί πλέον το άγχος. Και αν κάποια στιγμή κάτι με κάνει να νιώθω άβολα τότε δεν δίνω καμία σημασία και συνεχίζω με ό,τι κάνω. Σκέφτηκα ότι έπρεπε με κάποιο τρόπο να σταματήσω τον "πόλεμο" με τον εαυτό μου και οι προσπάθειες που έχω κάνει με έχουν βοηθήσει στην κατάστασή μου. Αν καθόμουν μέχρι σήμερα να σκέφτομαι διάφορους τρόπους για να γίνω καλά και να ανησυχώ συνεχώς τότε θα ήμουν σε πιο χειρότερη κατάσταση και δεν θα μπορούσα να ξεφύγω από τον κύκλο αυτό. Όλα έχουν να κάνουν με το πώς τα αντιλαμβανόμαστε.
Επίσης είχα κάποια προβλήματα με τον ύπνο. Μόλις εφάρμοσα τις συμβουλές σου Mr. Who όλα είχαν αλλάξει. Σκεφτόμουν ότι αν δεν μπορούσα να κοιμηθώ τότε, ας ήταν, δεν χρειαζόταν να βάλω πίεση στον εαυτό μου για να κοιμηθώ με το ζόρι. Κι αν είχα διάφορες σκέψεις που δεν με άφηναν σε ησυχία τότε ας ήταν, απλά δεν έδινα σημασία. Τώρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι με το να τα αφήνω όλα ελεύθερα αυτό από μόνο του με βοηθά στα προβλήματα του ύπνου και τώρα νιώθω πιο καλά και ανανεωμένη από ποτέ....
(Συνέχεια του μηνύματος στο βιβλίο μου).


..::Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα::..