Ads 468x60px

Παράξενες σκέψεις



Υποφέρετε από διάφορες παράξενες, ενοχλητικές και ανησυχητικές σκέψεις;

Όλες αυτές οι σκέψεις προέρχονται από το άγχος και είναι ένα ακόμα σύμπτωμα της κατάστασης αυτής. Είναι πολλοί αυτοί που δεν ξέρουν τι να κάνουν όταν έχουν διάφορες τέτοιες σκέψεις. Με τον καιρό αυτές γίνονται αρκετά τρομακτικές και πολλοί δεν μπορούν να ξεκολλήσουν την προσοχή τους από αυτές, νιώθουν απίστευτο φόβο και έτσι μένουν στον ίδιο κύκλο. Μέσα από άρθρα που είχα διαβάσει στο διαδίκτυο σε διάφορα φόρουμ, είδα πολλούς ανθρώπους να αναφέρουν φοβούμενοι ότι πιθανότατα να είναι η αρχή της Ιδεοψυχαναγκαστικής Διαταραχής (ΙΨΔ) και αυτό τους κάνει να βυθίζονται ακόμα περισσότερο στην κατάστασή τους. Μερικοί επίσης έχουν κάποιες απαίσιες και τρομακτικές σκέψεις και νομίζουν ότι μπορεί να βλάψουν τους δικούς τους ή και τον ίδιο τους τον εαυτό, νιώθουν πραγματικά ότι τρελαίνονται (κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση) και νομίζουν ότι θα χάσουν γενικά τον έλεγχο. Όλες αυτές οι σκέψεις μπορούν να έρθουν έτσι αυτόματα και να γίνονται αρκετά ενοχλητικές. Αυτομάτως αυτό γίνεται μια συνήθεια. Λοιπόν, για να είμαι ευθύς μαζί σας, όλες αυτές οι σκέψεις είναι ένα ακόμη "πλοκάμι" του άγχους, τίποτα σοβαρό και υπάρχει πίσω από αυτό το σύμπτωμα μια λογική εξήγηση.

Επειδή έχετε την προσοχή σας καθημερινά επικεντρωμένη στον ίδιο σας τον εαυτό, όλες αυτές οι σκέψεις έρχονται με τόση δύναμη που νιώθετε τόσο αδύναμοι. Και για όλα φταίει ο τρόπος που σκέφτεστε για το πώς αισθάνεστε. Ξοδεύετε τόσες πολλές ώρες στο να βρείτε τις απαντήσεις που τόσο ποθείτε ώστε να νιώσετε ελεύθεροι από αυτό το μαρτύριο. Έτσι τελικά ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεστε έρχεται αυτόματα και στην ουσία γίνεται μια συνήθεια. Εσείς όμως έχετε την δύναμη να αντιστρέψετε την συνήθεια αυτή και μπορείτε, πιστέψτε με.

Όλη αυτή η αδρεναλίνη που έχει συσσωρευτεί μέσα σας πρέπει να βρει μια "πόρτα" για να ελευθερωθεί, έτσι αυτή με τη σειρά της σας κάνει να σκέφτεστε διάφορες παράλογες, ανώμαλες, τρομακτικές και άλλες σκέψεις. Να θυμάστε ότι καμία από αυτές τις σκέψεις δεν πρόκειται να σας προκαλέσει κάποιο κακό, μην δίνετε καμία σημασία σε αυτές, είναι ένα τίποτα. Το άγχος έχει τον τρόπο του να σας κάνει να νομίζετε ότι θα συμβεί το χειρότερο, όμως δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.
Διάφορες τέτοιες σκέψεις έρχονται απρόσκλητες και σας "χτυπούν" συνεχώς την πόρτα. Απλά αφήστε τις να μπουν και μην τις διώχνετε. Αλλά να ξέρετε ότι όλες αυτές "κατασκευάζονται" επειδή το μυαλό σας είναι πολύ κουρασμένο. Νομίζει ότι κάθε τέτοια σκέψη είναι κάτι σοβαρό και αμέσως λαμβάνει λανθασμένο μήνυμα, κολλάει σε αυτές και συνεχίζει να κουράζεται ακόμα περισσότερο, έτσι εσείς νιώθετε ακόμα χειρότερα. Ένα πολύ μικρό πρόβλημα μπορεί να γίνει τραγικά τεράστιο.

Με έχουν ρωτήσει αρκετοί άνθρωποι:
-"Γιατί δεν μπορεί να ηρεμήσει το μυαλό μου από διάφορες τέτοιες σκέψεις;"
-"Φταίει η κατάσταση στην οποία είστε, που δεν είναι τίποτα παραπάνω από το άγχος" --είναι η δική μου απάντηση

Έχω περάσει μέσα από πάρα πολλές τρομακτικές, παράλογες, ανησυχητικές, περίεργες σκέψεις. Θα διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από το βιβλίο μου που θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ καθώς έχω προσθέσει επίσης και μερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ανθρώπους που έχω βοηθήσει στο παρελθόν και τώρα πλέον τα έχουν καταφέρει και έχουν ανακτήσει πλήρως.


..::Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα::..