Ads 468x60px

Κρίσεις πανικού



Τι είναι τελικά οι κρίσεις πανικού, ποιά τα συμπτώματα και ποιές οι συμβουλές μου για όσους υποφέρουν καθώς και η θεραπεία αυτών.

Η κρίση πανικού μπορεί να επηρεάσει τον κάθε άνθρωπο διαφορετικά. Είναι αυτό το τρομερό αίσθημα του φόβου νομίζοντας ότι θα συμβεί κάτι πολύ κακό. Το σώμα αντιδρά ξαφνικά και παρουσιάζονται τότε διάφορα συμπτώματα. Είναι πολλοί που υποφέρουν από κρίσεις πανικού και τις περισσότερες φορές νομίζουν ότι θα τρελαθούν ή ότι θα πάθουν κάτι σοβαρό όπως για παράδειγμα έμφραγμα. Όλο αυτό που συμβαίνει στο σώμα σας γίνεται λόγω μιας "έκρηξης" της αδρεναλίνης, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι κακό σε σας, δεν υπάρχει περίπτωση να σας βλάψει η κατάσταση αυτή. Μπορεί να είναι τρομακτική η στιγμή εκείνη, όμως μην δίνετε σημασία και απλά μείνετε σταθεροί και χαλαροί στη στάση σας. Η αδρεναλίνη μπορεί να προκαλέσει στο σώμα σας πάρα πολλά συμπτώματα όπως ζαλάδα, ταχυκαρδία και πολλά ακόμα. Δεν υπάρχει κάτι για να ανησυχείτε και απλά κατανοήστε ότι δεν έχετε κάτι σοβαρό. Μπορείτε άλλωστε να το καταλάβετε αυτό διαβάζοντας την δική μου ιστορία και πώς τα κατάφερα τελικά.

Επίσης μια κρίση πανικού μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε. Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή να είστε σε μια άβολη κατάσταση ώστε να έρθει μια κρίση πανικού. Χωρίς να υπάρχει λοιπόν κάποιος λόγος έτσι ξαφνικά μπορεί να νιώσετε μια κρίση πανικού, χωρίς καμία προειδοποίηση και είναι κάτι που τρομοκρατεί τα περισσότερα άτομα. Βασικά οι άνθρωποι που υποφέρουν από κρίσεις πανικού μπορεί να παγιδευτούν στην κατάσταση αυτή για το λόγο ότι φοβούνται μήπως έχουν και πάλι μια επίθεση πανικού και έρθει με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη. Μετά αποφεύγουν να πηγαίνουν σε διάφορα μέρη γιατί φοβούνται μήπως επιστρέψει και πάλι και βγουν εκτός ελέγχου.

Για να κατανοήσετε πλήρως τις κρίσεις πανικού μπορείτε να διαβάσετε στο βιβλίο μου αναλυτικά τις πληροφορίες και συμβουλές μου καθώς και την δική μου ιστορία σχετικά με αυτές και πώς τις ξεπέρασα.


..::Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα::..